1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Aanbod

Aanbod Groepslessen bij Sport & Health Leersum

Bij Workout zijn allerlei verschillende en afwisselende groepslessen te vinden. Hierdoor hebben we een uitgebreid programma en verschillende gespecialiseerde instructeurs. Onze instructeurs zijn natuurlijk gediplomeerd maar worden daarnaast ook constant bijgeschoold waardoor de hoogste kwaliteit gegarandeerd is. We werken met eigen programma’s maar ook met de lessen van FunXtion en Les Mills.

Nu ook bij Sport & Health Workout Virtual lessen van Les Mills.
Bodypump ( Vitual )
Bodybalance ( Vitual )
SH’BAM ( Vitual )
RPM (Spinning)

Spinning
Latin Dance
Fit & Shape
Bodybalance
Bodypump
Dance

Power Circuit
Fit & Vitaal

Dance

Aanbod Groepslessen bij Sport & Health Leersum

Voor het rooster klik hier

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico