1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Fysiotherapie Leersum

Fysiotherapie Leersum, gratis spreekuur voor onze sporters

Fysiotherapie Leersum biedt een gratis fysiotherapie spreekuur voor sporters van sportschool Workout Leersum. Dit spreekuur wordt verzorgd door de gespecialiseerde fysiotherapeuten van paramedisch instituut (PMI) Rembrandt onder de noemer fysiotherapie Leersum. De therapeuten staan voor je klaar om samen te werken aan preventie of herstel.

Begeleiding sporters door fysiotherapeuten

Wij vinden professionele fysieke begeleiding van onze sporters van groot belang. Want sporten blijft leuk als je blessures weet te voorkomen. En lukt dat een keer niet, zorg er dan voor dat je goed herstelt. De fysiotherapeuten hebben hun eigen ruimte binnen ons sport- en fitnesscentrum. Bij fysiotherapie Leersum kun je terecht voor een gratis spreekuur en eventuele behandeltrajecten, die in veel gevallen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekering.

Specialisaties fysiotherapie Leersum

De fysiotherapeuten van PMI Rembrandt hebben alle specialisaties in huis voor behandeling en begeleiding van een breed scala aan fysieke klachten en blessures:

● sportfysiotherapie
● manuele therapie
● kaakfysiotherapie
● oedeemtherapie
● gezondheidswetenschappen
● fysiotherapie bij NedSpine
● fysiotherapie voor ouderen
● revalidatie na een operatie

Samenwerking sportschool & fysiotherapie Leersum

Het mes snijdt aan twee kanten bij de samenwerking van onze sportschool en fysiotherapie Leersum. Enerzijds staan de therapeuten van fysiotherapie Leersum klaar voor onze sporters met preventieve en repressieve fysiotherapie. Anderzijds maken patiënten van PMI Rembrandt voor hersteltrainingen gebruik van de uitgebreide faciliteiten van onze fitness & sportschool.

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico