1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Bedrijfsfitness Leersum

Bedrijfsfitness Leersum bij sportschool Workout

Zoek je bedrijfsfitness in Leersum? Dan ben je bij Workout Leersum aan het juiste adres. Wij bieden bedrijfsfitness op maat, sportfaciliteiten die naadloos aansluiten op het dagelijks functioneren van jouw bedrijf of organisatie. Gezonde medewerkers zijn gelukkige medewerkers met bedrijfsfitness Leersum.
Bedrijfsfitness, waarom zou je dat doen?

Bedrijfsfitness is er voor bedrijven die meer willen doen aan gezondheidsbeleid in hun bedrijf. Maar waarom zou je dat doen bij sportschool Workout Leersum? Dat doe je omdat bedrijfsfitness Leersum veel voordelen biedt:

● bedrijfsfitness dringt het ziekteverzuim terug, je medewerkers leven gezonder
● bedrijfsfitness Leersum verhoogt de arbeidsproductiviteit, want gezonde mensen functioneren beter
● je biedt je medewerkers een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde, zij betalen veel minder om te kunnen sporten
● fiscaal voordeel voor werkgevers van bedrijfsfitness Leersum: je betaalt minder sociale lasten en loonbelasting
● je medewerkers zitten lekkerder in hun vel als ze lekker sporten en bewegen, ze zijn daardoor weerbaarder tegen stress en tegenslagen
● je organisatie laat zien te willen investeren in gezondheid van medewerkers, het is dus goed voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) van je organisatie

Bedrijfsfitness op maat

Bedrijfsfitness bij Workout Leersum is maatwerk. Elke onderneming en elke organisatie heeft een eigen werkwijze en werktijden. Openingstijden, ploegendiensten en weekenddiensten, het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden. Daarom bieden wij maatwerk in bedrijfsfitness. Tijdens een aangenaam en grondig intakegesprek inventariseren wij alle wensen en mogelijkheden. Op basis daarvan komen wij met een voorstel op maat.
Samenwerking met landelijke bedrijfsfitness organisaties

Workout Leersum werkt samen met alle nationale bedrijfsfitness organisaties zoals

● Intenz Gezondheidsplan
● Bedrijfsfitness Nederland
● Business Health Support

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico