1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

FunXtion Leersum

FunXtion bij Workout Leersum

Funxtion bij Workout is de leukste vorm van fitness. Kom het maar eens proberen met het FunXtion programma Move it. Een leuke intensieve training van nog geen half uur maar wel effectief en zeer uitdagend.

FunXtion training bij Workout is een intensieve afwisselende small group workout (maximaal 12 mensen) van een half uur in onze nieuwe FunXtion trainingzone. Met weerstand van o.a. je eigen lichaam doen we oefeningen en gaan we terug naar de basis van het bewegen voor een mens. Optrekken, duwen, stoten, klimmen, gooien, springen etc. het zit er allemaal in. Een mix van kracht-, conditie- en gymnastische oefeningen maakt de verschillende FunXtion programma’s zeer uitdagend en buitengewoon effectief. De oefeningen worden in snel tempo achter elkaar afgewisseld en er is constant begeleiding van een motiverende instructeur. FunXtion is ook geschikt voor beginners of mensen met minder conditie. Als je geen ervaring hebt met losse fitness- krachtoefeningen dan is het is wel aan te bevelen eerst een techniektraining te doen voordat je aan de FunXtion lessen begint. FunXtion bij Workout maakt de fitness super leuk!

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico