1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Contact & Tarieven.

Tarieven

We hebben bij Sport & Health Workout verschillende tarieven. Een tarief is afhankelijk van leeftijd, aantal keren sporten per week, lengte lidmaatschap, hoeveelheid begeleiding etc. Dat wij (gelukkig) geen low budget club zijn zoals Basicfit en Fit For Free etc. is natuurlijk wel duidelijk. Workout zit qua prijzen in het zogenaamde middensegment en dat betekent bijvoorbeeld dat de All In tarieven voor fitness inclusief groepstrainingen en begeleiding liggen tussen de €35,90 en €66,90 per maand. Maar een prijs op een website zegt niets over de inhoud en kwaliteit en daarom nodigen wij u liever uit voor een persoonlijk gesprek waarin we uw sportieve wensen kunnen bespreken en wij u onze mooie club kunnen laten zien. Maak snel een afspraak en ervaar waarom Sport & Health Workout in Leersum een professioneel, sfeervol en betrouwbaar sportcentrum is voor de regio Leersum, Amerongen en omgeving.. Tot snel!

map-ico

Hoflaan 31
3956 ED Leersum

Map
time-ico.png

Ma t/m Do.: 08.00 - 21.30
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Za en zo.: 09.00 - 13.00


  Na het klikken op Verzend volgt een bedank pagina. aub niet te snel weer op de button drukken

  Jeugdfitness
  fixed-col-3-img1

  Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

  LEES MEER
  Slimmer Afvallen met Body Support
  fixed-col-3-img1

  Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

  LEES MEER
  Groepslessen Les Mills
  fixed-col-3-img1

  Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

  LEES MEER

  Personal Training

  Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

  Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
  logo-ico