MAAK NU KENNIS!

Plan je afspraak Lees meer

Egym.

eGym – Fit in slechts 2x 30 minuten per week!

Uniek in Leersum is de slimme krachtcirkel van eGym! eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? eGym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met eGym ideaal!


Wat is de eGym-Cirkel?
eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!


Waarom trainen op de eGym-Cirkel?
✅ Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
✅ Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
✅ Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
✅ Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
✅ Fit & Vitaal in 30 minuten en uniek in ‘Voorbeeldstad’!

https://www.youtube.com/watch?v=SOYO-OpFY6I&t=5s


Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!
Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining bij ons. De eGym-Cirkel is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen.

Ik wil graag een afspraak om kennis te maken en meer informatie

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico