1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Voedingsprogramma

Afslanken met Body Supprt

De juiste levensstijl, met gezond en lekker eten, in combinatie met voldoende lichaamsbeweging. Dat is kortgezegd de inhoud van Body Support. Body Support is dus niet het zoveelste dieet maar een verantwoord voedingsprogramma waarin we u een gezonde manier van eten aanleren. We werken met normale voeding waardoor ook de andere gezinsleden zonder probleem kunnen mee eten. In combinatie met ons gerichte beweging programma is resultaat gegarandeerd en zeker blijvend!

Lichaamsanalyse

Om te beginnen is er een intakegesprek waarin uw doelstellingen en onze gezondheid / afslankadviezen naar voren komen. Met onze geavanceerde Tanita meting kunnen we een persoonlijke lichaamsanalyse maken waardoor veel duidelijk zal worden. Tanita is niet zomaar een weegschaal die het aantal kilo’s aangeeft maar een die een zuivere meting geeft van uw gehele lichaamssamenstelling. Door deze meting zijn we in staat de juiste persoonlijke adviezen te geven op het gebied van voeding en beweging.

Meten is Weten

U krijgt met Body Support 12 weken voedingsbegeleiding en een persoonlijk bewegingsprogramma. Wekelijks is er een evaluatie maar er zijn ook natuurlijk regelmatig meet momenten om de behaalde resultaten in kaart te brengen.

Geen resultaat? Geld terug!*
Body Support is gewoon voor iedereen een verantwoorde en effectieve manier van afslanken en/of op gewicht te blijven. En daarom garanderen we resultaat! Geen resultaat? Geld terug!

*Workout doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico