1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Jeugdfitness

Jeugdfitness bij Workout Leersum

Voor de jeugd die individueel aan fitness wil gaan doen hebben we de jeugdfitness (14 tot 21 jaar). Jeugdfitness is de hele week mogelijk voor het lagere jeugdtarief. Natuurlijk worden de deelnemers door ons instructeursteam deskundig begeleid en krijgen ze een persoonlijk en op maat gemaakt trainingsschema. Jeugdfitness bij Workout is trainen op veilige maar uitdagende apparatuur in een geweldige fitnesszaal. Het is niet alleen goed voor je lijf maar fitness bij Workout is vooral ook heel erg leuk.

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico