1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Fit & Vitaal.

Fit & Vitaal ouder worden, dat willen we toch allemaal?

Conditie: 3
Spierkracht: 2
Vetverbranding: 1
Leningheid: 3
Fit & Vitaal is een sportieve groepstraining waar gezondheid, plezier en na afloop gezelligheid heel goed samengaan.

Voor wie:
Fit & Vitaal is voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 55 jaar en ouder van elk conditieniveau. Fit & Vitaal is voor diegenen die met veel plezier een effectieve en verantwoorde training willen volgen.
De kracht van Fit & Vitaal
Fit & Vitaal is een effectief programma voor de active 55 plusser die wil afslanken en zijn of haar conditie wil verbeteren in
combinatie met spierversterkende oefeningen. Tijdens deze training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door de individuele verstelbaarheid van de gebruikte trainingsapparatuur. De kracht van Fit & Vitaal ligt in de eenvoud, het sociale contact en het bereiken van realistische doelen.De voordelen:- Verhoogde spierkracht
– Verbeterde spieruithoudingsvermogen
– Vermindering van het vetpercentage
– Verbeterde lichaamssamenstelling
– Sterkere botten
– Betere houding- Verbetering conditie (cardiovasculaire fitheid)
– Gezelligheid met leeftijdgenoten

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico