1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Fit & Shape.

Fit & shape van Workout is de meest gevarieerde groepsles voor zowel mannen als vrouwen

Conditie: 3
Spierkracht: 3
Vetverbranding: 3
Leningheid: 1
Fit & Shape is de meeste gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coordinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebuiken we een mat, elastiek en gewichten. Fit & Shape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.


Voor wie?
Fit & Shape is geschikt voor iedereen van elk niveau en elke leeftijd. Fit & Shape is uitermate geschikt voor starters maar ook voor mensen die bijvoorbeeld maar 1 keer per week willen of kunnen sporten. Het programma heeft een eenvoudige opbouw waardoor iedereen het kan volgen.

De kracht van Fit & Shape
Fit & Shape is het Aerobic van deze tijd. Een complete workout die het hele lichaam aanpakt, zowel op cardio (conditie) gebied als spierversterkend. Çonditie, kracht, grondoefeningen met allerlei hulpmiddelen als gewichtjes, Dynaband elastieken…. het zit er allemaal in, en daarom is Fit & Shape niet alleen heel leuk maar ook uiterst effectief.

De voordelen:
-Voor iedereen
-Gevarieerd
-Geweldige muziek
-Verbetering van de conditie
-Spierversteviging
-Sterkere botten
-Vermindering lichaamsgewicht

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico