1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

NIEUWS.

12 MEI, 2021

NIEUW: Workout Lifestyle lidmaatschap

Workout Lifestyle Lidmaatschap Een gezonde levensstijl bestaat volgens Workout uit voldoende bewegen / sporten in combinatie met gezond eten en voldoende rust. Dat is dan ook kort gezegd de inhoud van een lidmaatschap van Workout. We gaan dus verder dan alleen het aanbieden van sportactiviteiten. Bovendien is onze lifestyle begeleiding geheel inclusief zonder extra kosten! Vergeet alle diëten, sapkuren, potjes pilletjes en dat soort veel te dure onzin. U krijgt van ons dus niet het zoveelste dieet maar een verantwoord voedings- en lifestyleprogramma waarin we u een gezonde manier van eten aanleren. We werken met normale voeding waardoor ook de andere gezinsleden zonder probleem kunnen mee eten. In combinatie met voldoende sport is resultaat gegarandeerd en zeker blijvend!

Lichaamsanalyse Om te beginnen is er een intakegesprek waarin uw sportieve doelstellingen en onze gezondheid /afslankadviezen naar voren komen. We kunnen een persoonlijke lichaamsanalyse maken waarin veel duidelijk zal worden. We meten niet alleen uw gewicht maar onder andere ook uw vetpercentage. Het vetpercentage zegt veel over uw gezondheidsrisico’s. Door deze metingen zijn we in staat de juiste persoonlijke adviezen te geven op het gebied van voeding en beweging.

Meten is Weten U krijgt van ons bij een lifestyle lidmaatschap non stop voedingsbegeleiding en persoonlijke bewegingsprogramma’s. Regelmatig is er een evaluatie maar er zijn natuurlijk ook meetmomenten om de behaalde resultaten in kaart te brengen.

Welkom bij ons nieuwe lifestylecentrum Sport & Health Workout in Leersum is een modern en sfeervol lifestylecentrum die verder gaat dan alleen sporten bij een sportschool. Met vele sportactiviteiten in prachtige ruim opgezette sportzalen gaan we een nieuwe toekomst tegemoet in Leersum. Wij heten u van harte welkom bij Sport & Health Workout!

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico