1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Sportschool Leersum

Sportschool Leersum gezocht?

Denk eens aan sportschool Workout Amerongen

Sportschool in Leersum gezocht? Voor aangenaam en effectief sporten onder deskundige begeleiding kijk je net buiten Leersum, aan de Industrieweg Noord 4C in Amerongen. Daar vind je sportschool Workout Amerongen. Hier kun je terecht voor sporten, bewegen, afvallen en fysiotherapie.

Sportschool Leersum voor fitness

Wil jij een betere conditie, meer spierkracht, een mooier figuur of minder lichamelijke klachten? En zoek je daarvoor een sportschool in Leersum? Bij sportschool Workout in Amerongen kun je kiezen voor groepslessen of Move It van FunXtion, waarmee je in slechts een half uurtje je hele lichaam traint. Waarvoor je ook kiest, je krijgt altijd professionele trainingsbegeleiding zodat je weet wat je moet doen om de gewenste resultaten te behalen.

Afvallen in Leersum? Kies voor BenFit

Kom je uit Leersum en wil je verantwoord afvallen? BenFit van sportschool Workout Amerongen is niet het zoveelste ‘superdieet’. Wij begeleiden je bij dagelijks verantwoord, maar lekker eten. BenFit biedt normale, heerlijke voeding voor het hele gezin! Want wij vinden dat gezond leven meer is dan bewegen alleen.

Jeugdfitness bij sportschool Leersum

Gezond, maar vooral heel erg leuk. Dat is jeugdfitness van sportschool Workout Amerongen. Kinderen en jongeren uit Leersum kunnen hier terecht om te trainen op uitdagende apparatuur in onze prachtige, ruime fitnesszaal. Jeugdfitness kan elke dag van de week. En het is ook nog eens extra voordelig!

Bedrijfsfitness voor ondernemingen in Leersum

Gezonde medewerkers presteren beter. Ze zijn productiever en minder vaak ziek. Daarom kunnen ondernemingen uit Leersum voor bedrijfsfitness terecht bij sportschool Workout Amerongen. Wij bieden maatwerk in bedrijfsfitness. Zo sluiten onze sportfaciliteiten naadloos aan op het dagelijks functioneren van elke onderneming. Medewerkers van bedrijven uit Leersum sporten effectief en aangenaam bij sportschool Workout Amerongen.

Personal training, sporten in Leersum

Woon je in Leersum en ben je op zoek naar een personal trainer? Bij Workout Amerongen is personal training meer dan alleen maar sporten. Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou met een trainingsprogramma dat helemaal op jouw persoonlijke situatie is toegespitst. Jouw personal trainer helpt je bij het vinden van jouw eigen optimale balans in training, voeding en ontspanning.

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico