1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Spinning.

Spinning bij Sport & Health Workout is een unieke beleving.

Conditie: 4
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 4
Leningheid: 0

Workout spinning
Spinning is een indoor fietsprogramma en een van de meest effectieve conditie/afslankprogramma’s. Spinning bij Workout is echter een bijzondere beleving. Onze speciale spinningruimte is voorzien van de nieuwste geavanceerde Stages indoorcycling fietsen, een goede geluidsinstallatie en sfeervolle verlichting.
Afslanken
Spinning is ook zeer geschikt voor diegene die met sporten snel wil afslanken. Uit een vergelijkend onderzoek tussen Spinning, Steps, Aerobics en trainen met gewichten bleek Spinning het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben., mits op de goede intensiteit uitgevoerd. Deze hoge vetverbranding maakt spinning bij zeer velen heel populair.

SPINNING IS NIET ZWAAR!
Veel mensen denken dat Spinning heel zwaar en heftig is. Dat is niet waar, tenminste niet bij Workout. Spinning is niet een kwestie van heel hard fietsen en na de les “kapot” van je fiets afkomen!!! Dat gebeurd helaas wel op veel plaatsen waar geen deskundige lessen worden gegeven. Het mooie van goede Spinninglessen is juist dat het echt voor iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de Spinningfiets kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld.
Bovendien zijn de Spinners volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen.


De voordelen van Spinning bij Workout:

– Persoonlijk en effectief door het info-display op de spinningbike
– Lessen worden verzorgd door deskundige instructeurs
– Verbetering conditie
– Vermindering lichaamsgewicht
– Verbetering lichaamssamenstelling
– Verbetering spieruithoudingsvermogen
– Vermindering vetpercentage

text-page-img01

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico