1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Move IT.

Move it! Funxtion

Een te gekke en zeer effectieve functionele training bij Workout Amerongen.

De lessen duren 30 minuten, kort maar krachtig. Funxtion is hét revolutionaire trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend en vooral leuk maakt, voor iedereen! Funxtion is een Small Group Training waarbij je je lichaam op een natuurlijke manier laat bewegen; in verschillende bewegingsvlakken en waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Je draait, je buigt en bent constant in beweging, terwijl je traint in een kleine vriendschappelijke kleine groep.

Het materiaal is uitdagend, de Funxtion coach is goed opgeleid en zeer gemotiveerd om jouw sportieve doelen te behalen! Funxtion heeft alles: kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met de functionele fitnesstraining, het programma dat je niet alleen flink aan het werk zet, maar ook plezier laat beleven tijdens het sporten!

Ga helemaal op in de Funxtion ervaring. Je werkt aan kracht, spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie en “core strenght”met de funXtion functionele workouts, die zijn ontworpen om jou de gewenste resultaten te laten behalen.

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico