1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Indoor Bootcamp

Indoor Bootcamp is een uitdagende groepsles gericht op spierkracht en uithoudingsvermogen.

Conditie: 3
Spierkracht: 3
Vetverbranding: 2
Lenigheid: 1

Indoor Bootcamp bestaat uit functionele oefeningen die uitgevoerd worden in een half uur durend circuit. Met behulp van diverse materialen en het eigen lichaamsgewicht worden alle spiergroepen en het conditie getraind. Ieder kan op zijn of haar eigen niveau trainen.

Voor wie?

Omdat het niveau van elke oefening individueel bepaald kan worden is Indoor Bootcamp geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde.

De voordelen:

– Verhoogde spierkracht
– Verbeterde spieruithoudingsvermogen
– Meer spiervolume
– Vermindering van het vetpercentage
– Verbeterde lichaamssamenstelling
– Sterkere botten
– Betere houding

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico