1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Body Pump.

 

Bodypump van Les Mills is een uitdagende groepsles gericht op spierkracht.

Conditie: 2
Spierkracht: 4
Vetverbranding: 3
Leningheid: 1
 


Bodypump programma bestaat uit een 50 minuten durende haltertraining. Met behulp van een stang en gewichten worden alle spiergroepen getraind. 
Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Er worden op het ritme van de muziek veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht.

Voor wie?
Bodypump is voor iedereen geschikt, van beginner tot ver gevorderde. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is natuurlijk daardoor geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

De kracht van Bodypump
De kracht van Bodypump ligt in de eenvoud van het verwezenlijken van persoonlijke doelen. Tijdens de training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door middel van de zwaarte van de gewichten op de barbell (stang). Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren, maakt het de ideale training om snel “in shape” te komen!

De voordelen:
– Verhoogde spierkracht
– Verbeterde spieruithoudingsvermogen
– Meer spiervolume
– Vermindering van het vetpercentage
– Verbeterde lichaamssamenstelling
– Sterkere botten
– Betere houding

text-page-img01

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico