1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

NIEUWS.

30 MAART, 2020

LES MILLS WORKOUT'S ONLINE

Helaas zijn we op dit moment dicht vanwege het coronavirus. Een hele heftige, maar begrijpelijke beslissing vanuit de overheid. De gezondheid van eenieder staat op dit moment voorop. Om gezond te blijven is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. Ook al is dat op dit moment niet fysiek mogelijk in de club, er zijn natuurlijk wel andere mogelijkheden. SAMEN BLIJVEN WE FIT! Wij bieden jou als lid van Workout de mogelijkheid om de komende 60 dagen GRATIS gebruik te maken van Les Mills On Demand: een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen. Les Mills On Demand biedt voor ieder wat wils, zoals: cardio, kracht, dans, body & mind en ga zo maar door. Hoe meld jij je hiervoor aan?
o Ga met je laptop/computer naar de link (op te vragen bij info@workoutamerongen.nl) {koppel link}
o Vul je gegevens in
Let op: je moet ook je betaalgegevens (creditcard of Paypal) invullen, maar je hoeft uiteraard niks te betalen indien je binnen 60 dagen je account weer stopzet.
Een PayPal account maak je eenvoudig en snel aan via deze link: https://bit.ly/3b3ykmF
o Start met jouw favoriete Les Mills workouts
o Mocht je na 60 dagen niet willen doorgaan, zorg er dan voor dat je via het platform jouw account voor het einde van de free trial period stopzet.
Mocht je niet willen registreren voor Les Mills On Demand, dan heb je via deze link toegang tot zo’n 100 gratis (korte) workouts en oefeningen om te volgen. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we de komende weken fit en gezond blijven, zodat we samen het virus zo snel mogelijk kunnen overwinnen. Let’s come back fitter and stronger! Uiteraard houden wij jullie op de hoogte als we weer open kunnen gaan. Met sportieve groet, Team Workout

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico