1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

NIEUWS.

27 DECEMBER, 2021

Contributie

CONTRIBUTIE

Om te beginnen het goeie nieuws: de eerder aangekondigde, en noodzakelijke, contributieverhoging per 1 januari 2022 gaat niet door en vind pas plaats nadat we weer open zijn. Ook het afgelopen jaar is de contributie niet verhoogd ondanks de gestegen prijzen. We hoeven vast niet uit te leggen waarom de contributie omhoog gaat want iedereen zal gemerkt hebben dat het leven veel duurder is geworden. Ook wij ontkomen daar niet aan allerlei prijsstijgingen maar we vinden het nu niet gepast, ondanks dat we het heel goed kunnen gebruiken, om de contributie op dit moment te verhogen terwijl we nog gesloten zijn. Nu het erop begint te lijken dat we essentieel gaan worden kan het wel eens gebeuren dat we begin of half januari weer open mogen. We gaan deze week de contributie incasseren voor de maand januari 2022. Als we nog niet open kunnen en je de club niet wil steunen mag je het bedrag, net als in de vorige lockdown, storneren. Wacht in ieder geval even met storneren totdat de nieuwe maatregelen bekend zijn. Storneren kan nog altijd, en het scheelt ons veel werk als het onnodig blijkt te zijn. Gelukkig is de afgelopen 2 jaar gebleken dat de meeste leden niet storneren en ons non-stop steunen. En die maken dan ook het verschil want de Overheidsbijdrage is lang niet kostendekkend. Dat we er nog zijn, en dat geldt voor alle fitnesscentra in Nederland, is dan ook te danken aan al die loyale leden die hun club blijven steunen. Zo simpel is het! En daarom nogmaals hartelijk dank en we hopen jullie weer snel te mogen begroeten in de club. Dennis van Dijk Kees Vink

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Leersum is goed voor je conditie en je figuur maar vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze uitgebreide fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en je kunt de hele week terecht.

LEES MEER
Slimmer Afvallen met Body Support
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen Les Mills
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico