1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

BUITEN SPORTEN.

Beste Leden,

Hopelijk zijn jullie en jullie dierbaren allemaal nog gezond? Met ons en ons team gaat het gelukkig nog goed, maar we missen jullie natuurlijk wel elke dag.

Om te beginnen willen wij iedereen heel hartelijk bedanken voor alle steun en loyaliteit die we de afgelopen weken hebben gekregen.
Helaas had de regering afgelopen week geen goed nieuws voor de fitnessbranche. Deze zagen we dan ook even niet aankomen en laten het er dan ook niet bij zitten.

Sporten willen we allemaal graag en gelukkig mag dat wel, helaas alleen buiten.

Wij, als team Workout zijn dan ook creatief aan de gang gegaan om te kijken wat we binnen de richtlijnen van het RIVM jullie kunnen aanbieden.

Het goede nieuws is; we gaan vanaf maandag weer offline trainen met elkaar! Dankzij onze fijne buren Cor van Veenendaal van M van Veenendaal BV. die ons een stuk weiland ter beschikking heeft gesteld. HooVos brandbeveiliging ,waarvan we de parkeerplaats mogen gebruiken.
Heel veel dank voor deze fijne collega ondernemers / buren!

Wat gaan we doen.

We starten deze week met een pilot om te kijken hoe e.e.a. gaat en gaan dit steeds verder optimaliseren naar de behoeftes die jullie als leden aangeven. (voor zover mogelijk binnen de richtlijnen).

We starten met lessen van 40 min waarvoor je je kan opgeven. In deze lessen is het belangrijk dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden en na gebruik alles wordt gedesinfecteerd. In de groepslessen kunnen max. 15 pers. Voor de fitness en de spinning geldt 12 pers. Vol = Vol. Je kan in de ochtend tussen 09.00 – 12.00 uur bellen om je op te geven.

De groepslessen (X-core, bodyfit, zumba ect.)

Zullen worden gegeven op de parkeerplaats van HooVos.
Adres: Industrieweg Noord 3a
Max. 15 pers.
Let op! Handdoek verplicht (een grote handdoek die het matje totaal bedekt), eigen bidon met water meenemen. Kleedkamers gesloten (thuis omkleden).

Er is geen water of toilet. Kom direct hier heen en niet naar de sportschool. Onze docenten staan daar klaar om je op te vangen.

Spinning.

Dit zal gegeven worden op het laantje bij de ingang van de sportschool.
Max. 12 pers.

Let op! Handdoek verplicht, eigen bidon met water meenemen.
Er is geen water of toilet. Kleedkamers gesloten (thuis omkleden).

BOOTCAMP!

Tevens zal er elke dag een bootcamp zijn. (weg met die corona kilo’s).
Deze zal van ma t/m do zijn om 18:45 uur in het weiland naast de sportschool.

Ook hier geldt: Handdoek verplicht, eigen bidon met water meenemen.
Er is geen water of toilet. Kom direct hier heen en niet naar de sportschool. Onze docenten staan daar klaar om je op te vangen. Kleedkamers gesloten (thuis omkleden).

Fitness

Ook dit is mogelijk, echter wel buiten. Maar je kan gaan liften!
Dit is elke maandag, woensdag en vrijdag mogelijk tussen 15.30 uur en 19.30 uur.
Max. 12 pers.
Ook hier geldt: Handdoek verplicht, eigen bidon met water meenemen.
Er is geen water of toilet. Kleedkamers gesloten (thuis omkleden).

Bij slecht weer wat dan?

Tja dat is dan echt heel erg balen! Bij (harde) regen gaan de lessen helaas niet door. De groepslessen, behalve de spinning, zullen dan online gegeven worden. Je ontvangt dan een mailtje hoe we deze dan aanbieden. Helaas vervalt dan de spinning & buitenfitness :(. Dit zal op onze social media kanalen gecommuniceerd worden.

BELANGRIJK!

We kunnen helaas niet iedereen tegelijk toe laten. Om teleurstelling te voorkomen en om ons aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Kan je heerlijk komen sporten echter alleen op inschrijving.

Dit is elke ochtend mogelijk tussen 09.00 – 12.00 uur. 0343 – 763820. Reserveer hier je plekje.

Wij hebben er zin in!
Zien we je maandag?

Team Workout Amerongen

Klik hier voor het rooster

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Amerongen is gezond en vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze geweldige fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en kan de hele week!

LEES MEER
Afslanken met BenFit
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico