1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Boxing

Boxing is een uitdagende groepsles, onder de enthousiaste en deskundige leiding van Jennifer, en is gericht op het vergroten van spierkracht, conditie en vetverbranding.

Conditie: 3
Spierkracht: 3
Vetverbranding: 3
Lenigheid: 1

 

Voor wie?

Omdat het niveau individueel bepaald kan worden is Boxing geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde.

De voordelen:

– Verhoogde spierkracht
– Verbeterde spieruithoudingsvermogen
– Vermindering van het vetpercentage
– Verbeterde lichaamssamenstelling
– Sterkere botten
– Betere houding

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Amerongen is gezond en vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze geweldige fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en kan de hele week!

LEES MEER
Afslanken met BenFit
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico