Ik wil fit & slank de zomer in!

En wil meer informatie Lees meer

63 dagen Challenge.

SLANK EN FIT DE ZOMER IN?

✅ 2x in de week trainen in de eGym

✅ 1 x in de week personal training

✅ Voedingsplan (elke week een nieuw schema)

✅ Wekelijks wegen/meten en coaching

✅1 x in de 2 weken 1op1 mindset coaching

Wat is je het waard om:

✅ Elke ochtend fris en uitgeslapen op te staan

✅ Energie hebt om met je kinderen te rennen door het bos

✅ Je die fijne spijkerbroek aan kan

✅ Het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan

✅ Lekker in je lichaam zit?

✅ In die bikini of zwembroek je zelfverzekerd voelt

✅ Energie voor 10 hebt

Maar jij..

Jij start elke 1 januari gemotiveerd aan je ‘dieet’. Je gaat sporten en nu gaat het dan echt gebeuren. De eerste periode gaat het lekker, je valt af, je sport, maar dan.. Er gebeurt iets, je gaat een keer niet sporten om wat voor reden dan ook, je eet toch net dat lekkere koekje want je hebt het ‘verdiend’… Langzaam zak je terug en deze week bedenk je maandag start ik opnieuw. En zo gaat dat… Dit heeft niets met motivatie te maken, maar hier gaat een proces aan vooraf wat in je brein plaatsvindt. Er is dus meer nodig..  In de 63 dagen challenge trainen we je niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Deze zomer al slank, vitaal en zelfverzekerd rondlopen.

Hoe zou dat voelen? Hoe ziet dat eruit? Hoe klinkt dat?

Wij weten dat je door je mindset te transformeren (dus niet te veranderen maar te transformeren), regelmatig te trainen, en met de juiste voeding jouw doel kan bereiken. Wij helpen jou niet met de een simpel dieet en training schema, maar wij coachen je zodat je de juiste acties gaat ondernemen en geven jou inzichten in hoe je brein werkt om jouw doel dit keer wel behalen en te behouden!

In deze mindset training  gaan we door middel van NLP technieken (neuro linguïstisch programmeren) werken met een stappenplan. Door middel van wetenschappelijke onderzoeken uit de beïnvloedings psychologie leggen we uit hoe motivatie werkt en hoe jij daar zelf invloed op kan uitoefenen. Kortom hoe zet jij je brein in en hoe train je niet alleen je lichaam maar ook je brein.

Zodat jij niet veranderd maar transformeert in wie je daadwerkelijk diep van binnen bent. In dat mooie fit & vitale mens die er daadwerkelijk in jou schuilt.

De personal trainingen en coaching zal gegeven worden door Dennis van Dijk die jarenlang ervaring heeft in personal training. Mindset coaching zal aangeboden worden door Anne Mulder, NLP coach en beïnvloedings psycholoog in opleiding.

Alles weten over de 63 dagen challenge? Kom naar onze informatieavond op 16 maart om 19.30 uur. Kunt u niet aanwezig zijn, u kunt altijd een afspraak met Dennis of Anne maken of even een mailtje sturen met je vragen.

Voor een afspraak of meer informatie mail naar info@workoutamerongen.nl

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Amerongen is gezond en vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze geweldige fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en kan de hele week!

LEES MEER
Afslanken met BenFit
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico